flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УМОВИ проведення конкурсу на заміщення вакантної посади державного службовця (категорії «В») судового розпорядника Комінтернівського районного суду Одеської області (смт. Доброслав (Комінтернівське), вул. Першотравнева, 51)

25 січня 2017, 15:56

 

«Затверджено»

Керівник апарату Комінтернівського районного суду Одеської області Федак Л. В.

наказ № 2-ОС від  25.01.2017 року

 

 

УМОВИ
проведення конкурсу

на заміщення вакантної посади державного службовця (категорії «В»)

судового розпорядника Комінтернівського районного суду Одеської області

(смт. Доброслав (Комінтернівське), вул. Першотравнева, 51)

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Забезпечує виконання покладених на нього завдань та обов’язків, вносить пропозиції голові суду, керівнику апарату суду щодо поліпшення умов, удосконалення форм і методів роботи своєї роботи забезпечення належної взаємодії з правоохоронними органами та працівниками апарату суду.

 

2. Забезпечує додержання особами, які перебувають у суді, встановлених правил поведінки громадян, виконання учасниками судового процесу та особами, які присутні в залі судового засідання, розпоряджень судді або головуючого судді, а в разі необхідності - взаємодію зі спеціальними підрозділами органів Міністерства внутрішніх справ України, іншими правоохоронними органами.

 

3. Забезпечує належний стан зали судового засідання чи приміщення, в якому планується проведення виїзного засідання, підготовку його до слухання справи і доповідає про готовність головуючому.

 

4. Визначає з урахуванням кількості місць конкретні місця розміщення та можливу кількість осіб, які можуть бути присутні в залі судового засідання.

 

5. Оголошує про вхід суду до зали судового засідання і вихід з нього та пропонує всім присутнім встати.

 

6. Запрошує за розпорядженням головуючого до зали судового засідання свідків, експертів, перекладачів та інших учасників судового процесу, приводить їх до присяги.

 

7. За розпорядженням головуючого приймає від учасників судового процесу документи, докази та інші матеріали, що стосуються розгляду справи, і передає їх.

 

8. Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства з метою обмеження спілкування свідків, які вже були допитані судом, із тими свідками, яких суд ще не допитав.

 

9. Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходи до обмеження входу до зали судового засідання сторонніх осіб.

 

10. Забезпечує координацію діяльності щодо доставки в судове засідання підсудних, які тримаються під вартою.

 

11. Забезпечує дотримання Правил внутрішнього трудового розпорядку, Правил поведінки працівника суду.

 

12. Веде журнал обліку інформації щодо забезпечення проведення судового засідання, виконання розпоряджень суддів та керівників суду та журнал обліку протоколів про адміністративні правопорушення.

 

13. Виконує інші розпорядження головуючого щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання.

 

14. Носить формений одяг, зразки якого затверджуються Головою Державної судової адміністрації України за погодженням з Радою суддів України.

 

15. Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого судді здійснює термінову доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

 

16. Реєстрація громадян (відвідувачів суду та ведення журналу).

 

17. Забезпечує охорону приміщення під час робочого дня.

 

18. Виконує інші доручення голови суду та керівника апарату суду.

Умови оплати праці

1)Посадовий оклад – 1723 грн.;

2)Надбавка за вислугу років;

3)Надбавка за ранг державного службовця;

4)Премія (у разі встановлення).

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 Призначення безстрокове

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4.Копії (копії) документів (документів) про освіту.

5.Заповнена особова картка встановленого зразка.

6.Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  за 2016 рік.

Строк подання документів: 23 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційних сайтах Комінтернівського районного суду Одеської області, Національного агентства з питань державної служби.

Документи приймаються до 17 лютого 2017 року згідно графіку роботи суду.

Дата, час і місце проведення конкурсу

 24 лютого 2017 року об 10 год. 00 хв. смт. Доброслав (Комінтернівське), вул.. Першотравнева, 51

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Акімова Анна Віталіївна

Тел.. (048 55) 4 03 50

inbox@km.od.court.gov.ua

Вимоги до професійної компетентності*

Загальні вимоги**

1

Освіта

 Вища

2

Досвід роботи

Молодший бакалавр  або бакалавр

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Спеціальні вимоги***

1

Освіта

Вища освіта  за напрямом підготовки  «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» або іншими спеціальностями відповідно до професійного спрямування.

2

Знання законодавства

Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про запобігання корупції»,  Закон України «Про очищення влади», Закон України «Про судоустрій та статус суддів», Інструкція з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних та кримінальних справ.

3

Професійні чи технічні знання

Достатній рівень користування персональним комп’ютером, відповідне програмне забезпечення, необхідне для якісного виконання покладених завдань

4

Спеціальний досвід роботи

Не потребує

5

Знання сучасних інформаційних технологій

Вільне володіння ПК (ХL,Word)

6

Особисті якості

Відповідальність, системність і самостійність в роботі, уважність до деталей, наполегливість, ініціативність, прагнення до самовдосконалення та підвищення фахового рівня, орієнтація та обслуговування, вміння працювати в стресових ситуаціях, опрацьовувати інформацію, вирішувати комплексні завдання, вміння працювати в команді, здатність приймати зміни та змінюватись

 

___________

** Зазначаються відповідно до частини другої статті 20 Закону України «Про державну службу»

*** Визначаються суб’єктом призначення з урахуванням вимог спе6ціальних законів, що регулюють діяльність відповідного державного органу, в порядку, затвердженому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері державної служби, та з урахуванням вимог посадових інструкцій.

_______________________